COVİD-19 TEMİNAT ALTINDA !

COVİD-19 TEMİNAT ALTINDA !

COVİD-19 TEMİNAT ALTINDA !
  • 19 Ekim 2020
  • Balans Sigorta Editör

Covid19 Teminatı

Tüm dünyada ve ülkemizde sayısız insanı etkisi altına almış olan Covid19 virüsü sebebi ile birçok insan hayatında değişiklikler yapmak zorunda kalmıştır. Tüm dünyada yaşam şekli tamamı ile değişmiş ve her insanın iş hayatında farklılıklar meydana gelmiştir. Bu noktada Balans Sigorta olarak dünyada yaşanan bu değişime ayak uyduruyor ve sigorta hizmetlerimizi bu kapsamda sunuyoruz. Sağladığımız hizmetler ile Covid19 teminat altında. İnsanların sürekli olarak risk altında yaşamasına sebep olan bu salgın hastalığa karşı bizlerde birlik ve beraberliğin sağlanması için üstümüze düşen adımları atıyor ve iş ortaklarımızı ya da müşterilerimizi koruyoruz.

Ortaya Çıkabilecek Fark Ücretleri

Mevcutta bulunan tamamlayıcı sağlık sigortası ve özel sağlık sigortası poliçesine sahip olan bireysel ya da kurumsal müşterilerimizin Covid19 virüsünden dolayı meydana gelebilecek fark ücretlerinin ödenmesi kararını aldık. Sağlık Bakanlığı tarafından pandemi hastanesi olarak ilan edilmiş anlaşmalı özel hastanelerde Covid19 virüsüne bağlı olarak ihtiyaç duyulacak tedavilerde poliçenin mevcut şartları, limitleri ve uygulama esasları dahilinde poliçenin özel şartlarında salgın hastalığın belirtilip belirtilmediğine bakılmadan ortaya çıkacak fark ücretleri ödenmektedir.

Yeni Sigorta İşlemleri

Belirlenen tarihten itibaren yeni yapılacak olan tüm tamamlayıcı sağlık sigortası ve özel sağlık sigortalarında da özel şartlarda yer aldığı üzere hastalığın sigorta işlemlerinin yapılmasından ve sigortanın başlama tarihinden sonra başlaması kaydı ile bu salgın hastalığın sigorta kapsamına dahil olması sağlanmaktadır. Bu sayede sağladığımız üstün hizmet anlayışımız gereğince değerli bireysel ya da kurumsal müşterilerimizin her zaman yanında olduğumuzu hissettirmekteyiz. Önce sağlık anlayışı ile her noktada profesyonel ve kusursuz sigorta hizmetlerimiz ile değerli müşterimizin hayatını daha kaliteli bir hale getirmekteyiz. Sağladığımız bu hizmet kapsamında tüm dünyayı etkisi altına alan ve almaya da devam eden Covid19 teminat altına alınmaktadır. Salgın hastalığın yarattığı korku ve tedirginliğin birazda olsa azalması ve en azından hastalığın tedavi süreçlerinin masraflarının göz korkutmaması amacı ile bizler her zaman en doğru adımları atmaktayız. Bu bağlamda attığımız her doğru adım ile müşterilerimizin yanında olmakta ve güven kaynağı olmaya devam etmekteyiz.

Whatsapp Hızlı Teklif Al Hızlı Teklif Al

TEKLİF AL ×